logo

Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Waarom is Investr uniek?

Deze 3 elementen maken Investr uniek!

1

De missing link tussen u en beleggers in vastgoed

Investr vormt de missing link tussen u en potentiële kopers die vastgoed vooral als investering zien. Zoals u uw panden via andere klassieke kanalen publiceert, kunt u ze vanaf nu ook op Investr aanbieden. U bereikt een alternatief, aanvullend publiek van duizenden geïnteresseerde kopers zonder moeite!

2

Spreek via Investr overtuigde kopers aan…

De kopers die via Investr tot bij u komen, zijn hierdoor al voor een deel overtuigd. Investr toont namelijk niet alleen foto’s en de gebruikelijke informatie van uw panden maar ook het financiële plaatje, wat uw pand hen in de toekomst kan opbrengen én hoe ze het kunnen financieren. Zo krijgt u klanten over de vloer die goed weten wat ze willen en klaar zijn om te kopen.

3

… met concrete interesse én goed geïnformeerd!

Wij concentreren ons op die informatie die een vastgoedbelegger nergens anders vindt. Kosten, mogelijke huuropbrengsten, financieringsopties en fiscale implicaties worden samengebracht in het unieke rekenmodel van Investr en leiden zo tot een berekende indicatie van toekomstige rendementen.

 

Vastgoed als investering op het Investr platform

Vastgoed is een stabiele investering met interessante opbrengst op lange termijn. Alleen durven veel potentiële investeerders de stap nog niet zetten door een gebrek aan objectieve informatie over de mogelijke verhuurprijs, de meerwaarde op lange termijn, de prijzen en evoluties in de regio, de kosten en baten…

Net die informatie brengt Investr nu ook over uw panden samen. Op de website kunnen vastgoedbeleggers voor het eerst berekenen welk rendement ze kunnen halen en financiële data van verschillende investeringspanden vergelijken. Op basis van objectieve data krijgen potentiële kopersgedetailleerde financiële informatie. Ze kunnen een profiel aanmaken en zo alle panden met elkaar vergelijken en analyseren. Zo krijgen vastgoedbeleggers een goed beeld van de markt, waarna ze kunnen beslissen om te investeren in uw panden.

Zo kan u een goed geïnformeerd investeerderspubliek bereiken, dat klaar is om te kopen. Investr maakt zo uw werk makkelijker. Wij bieden het platform dat u in contact brengt met kopers, maar komen niet tussenbeide in commerciële transacties.

Uniek rekenmodel

Op basis van alle beschikbare gegevens over uw panden (huis of appartement) heeft Investr een formule ontwikkeld om een simulatie te maken voor investeerders. In die simulatie kunnen zij zien wat het bruto en netto rendement van een pand kan zijn, wat hun cash flow over de verschillende jaren kan zijn, hoeveel kosten ze mogelijk zullen hebben en wat uw pand waard kan zijn bij verkoop na 10, 15 of 20 jaar.

De berekening is gebaseerd op een aantal parameters, zoals de evolutie van verkoop- en huurprijzen over de laatste 25 jaar in alle regio’s, de financieringstermijn en eigen middelen die de investeerder ingeeft. Er wordt een inschatting gemaakt van het te ontlenen bedrag, de rentevoet, de looptijd van een lening, de mogelijke verhuurprijs van een pand, de maandelijkse kosten, enzovoort. Daarnaast wordt een meerwaardeprognose gesimuleerd waaruit een jaarlijkse waardestijging wordt bepaald.

Wie geregistreerd is op Investr, kan per pand een financieel rapport downloaden waarop de volledige berekening in detail te zien is. Dit document geeft een inschatting van alle kosten en opbrengsten voor een investeerder. Het is geen bindend document en dit document geeft geen zekerheid voor rendementen in de toekomst.

Praktisch: eenvoudig via softwareplatformen zoals Whise, Skarabee, FORTISSiMMO, Omnicasa

Wat moet u doen om uw panden op Investr te publiceren? Heel eenvoudig: indien u met een softwareplatform zoals Whise, Skarabee, FORTISSiMMO, Omnicasa werkt, kunt u ons hierboven uw gegevens doorsturen en ons laten weten dat wij de toestemming hebben om de link te leggen met uw profiel op het softwareplatform waarmee u werkt. De rest gaat vanzelf!